What's in a Library?

What's in a Library?

Georganiseerd door Twee-eiige Drieling

31/12/9999
• Overal

Twee-eiige Drieling werkt op verschillende manieren als juridisch klankbord voor de cultuursector. Onze bibliotheek speelt daarbij een grote rol. Tijdschriften, boeken en naslagwerken zijn niet alleen bronnen voor advies, maar inspireren toekomstvisies en vormen (beleids)voorstellen. Daarom is het cruciaal deze verzameling continu tegen het licht te houden.

We nodigen lezers uit om een boek uit te lenen en in onze bibliotheek ideeën, kritieken, interpretaties of referenties achter te laten. De achtergelaten opmerkingen worden gebundeld, gearchiveerd en vormen een appropriatie van het oorspronkelijke boek. De bibliotheek linkt zo statische literatuur aan de huidige juridische en socio-economische context. Een ‘uitleenformulier’ informeert naar de identiteit van de lezer en verleent het nieuw samengestelde boek provenance.

Contacteer ons via ask@twiiid.be om een boek en discussie te reserveren. Je vindt een up-to-date boekenlijst en overzicht van bijdragen door lezers in het artikel hieronder.

Dit project begon tijdens een residentie in Kunsthal Gent.
 

Image
Library
waar

Kunsthal Gent / Cyberspace / het universum

wanneer

Altijd

meer info

Ja, via ask@twiiid.be